Ümbersündinud Kalju teenis neljanda järjestikuse võidu

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Nõmme Kalju mehed rõõmustamas.
Nõmme Kalju mehed rõõmustamas. Foto: Facebook @KaljuFC

Eesti jalgpalli kõrgliigas teenis pühapäeval võidulisa Nõmme Kalju, kes alistas koduväljakul Tartu Tammeka 3:1. 

Lõunast pealinna sõitnud külalised alustasid isukalt ning asusid 16. minutil Kevin Mätase tabamusest kohtumist ka juhtima. Avapoolajal rohkem väravaid ei nähtud ning 0:1 kaotusseisust riietusruumi läinud Kalju naasis teiseks kolmveerandtunniks juba hoopis teise mentaliteediga. 

Kohe surve peale pannud nõmmekad viigistasid 52. minutil, kui täpne oli Maksim Gussev ning minut hiljem mindi ka juba juhtima: tabamuse autoriks Yohan Mannone. Viimase naela Tammeka kirstu lõi Igor Subbotin, seda 90+3. minuti kontrarünnakust.

Nõnda teenis Kalju neljanda järjestikuse võidu, Tammeka seevastu aga neljanda järjestikuse kaotuse.

Kalju poolkaitsja German Šlein Soccernet.ee otse-eetris: «Esimene poolaeg oli nii ja naa. Alguses olid meil head võimalused, võinuks ära realiseerida, siis olnuks lihtsam, aga Tammeka oli tubli ja lõi ise ära. Teisel poolajal panime hea surve peale, muutusime agressiivsemaks ja saime ikkagi tulemuse kätte.»

Tammeka kaitsja Taijo Teniste: «Kõva lahing, aga kokkuvõttes loevad punktid. Esimesel poolajal värav muutis mängu ning me mängisime riskivabalt. Teisel poolajal hakkasime võib-olla liiga seisu hoidma. Alustasime uniselt ja meid karistati kahe väravaga kohe ära. Pärast seda saime mängu sisse, hoida palli ja luua ka momente, aga kokkuvõttes tuli tunnistada Kalju paremust.»

Päeva teises kohtumises tegid Tallinna Flora ja Paide Linnameeskond omavahel väravateta viigi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles