19 riigi lauatennisistid vallutavad Tallinna

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauatennis
Lauatennis Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel peetakse lauatennise maailma edetabeli võistlus Butterfly Baltic Cup/Alari Lindmäe Memoriaal, mis toob Tallinnasse 241 sportlast rekordiliselt 19 riigist.

Turniiri direktori Rein Lindmäe sõnul on tänavu oodata läbi aegade põnevaimat võistlust. «Kui eelmistel aastatel on eristunud kindlad favoriidid, siis tänavu on mängijate tase vägagi ühtlane. Nii naistest kui meestest on võiduvõimalusi paarikümnel mängijal ning võitjat on ennustada raske, mis teeb võistluse huvitavaks nii võistlejatele kui ka pealtvaatajatele,» rääkis Lindmäe.

Rahvuslikud lauatenniseliidud on võistlusele registreerinud 241 sportlast 19 riigist Euroopast ja Lõuna-Ameerikast. Teiste seas võistlevad värsked Venemaa, Eesti, Soome, Läti ja Valgevene meistrid ning meistrivõistluste medalivõitjad Ukrainast ja Leedust. Samuti võtavad turniirist osa Saksamaa, Tšehhi, Norra, Poola, Israeli, Tšiili ja Equadori sportlased, esmakordselt osalevad Hollandi, Bulgaaria, Paraguai, Peruu ja Colombia lauatennisistid.

Võistlus toimub TTÜ Spordihoones (Ehitajate tee 5) ning on pealtvaatajatele tasuta. Võistlused algavad mõlemal päeval kell 9, otsustavad kohtumised üksikmängudes on plaanis pühapäeval orienteeruvalt kella 16 paiku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles