Kristin Tattar näitas USAs teist nädalat järjest konkurentidele koha kätte

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kristin Tattar.
Kristin Tattar. Foto: Justin Anderson/pdga

Eesti edukaim kettagolfar Kristin Tattar näitas USAs järjekordsel jõuproovil võimu, kui jäi sedapuhku alistamatuks North Carolinas toimunud Innova Blue Ridge'i meistrivõistlustel.

Tattar pani kolmepäevasel turniiril võidule aluse kahe esimese ringiga. Ta näitas parimat minekut nii ava- kui ka teisel päeval, kui sai vastavalt skooriks -9 ja -8. See andis talle otsustavaks võistluspäevaks seitsmeviskelise eduseisu.

Viimasel võistlusringil ei tekkinud Eesti edukaimal kettagolfaril kordagi probleeme enda eduseisu hoidmisel. Ta läbis viimased 18 korvi tulemusega -5, mis andis kokkuvõttes skooriks -22. Teise koha teeninud Sarah Hokomit edestas eestlanna üheksa viskega.

Tattar on nõnda tänavust hooaega suurepäraselt alustanud. Viiel turniiril osalenud eestlanna on suutnud võidukarika endale noppida kolmel korral ja viimased kaks tulnud kahel järjestikusel nädalavahetusel. Nende tulemustega kindlustab ta üha enda kohta maailma esinumbrina. 

Innova Blue Ridge'i meistrivõistluste esikohaga kaasnes ka peaaegu 2000 eurot auhinnaraha.

Teise eestlannana konkurentsis olnud Keiti Tätte lõpetas võistluse tulemusega +3 ning leppis 19. kohaga. Sellega kaasnes ka ca 240 eurot auhinnaraha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles