Glebova sai MMi kvalifikatsioonis 2. koha

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Glebova vabakava esitamas.
Jelena Glebova vabakava esitamas. Foto: Mihkel Maripuu

Jelena Glebova pääses Prantsusmaal Nice’is peetavatel iluuisutamise maailmameistrivõistlustel naiste üksiksõidus kindlalt lõppvõistlusele, saades kvalifikatsioonis 2. koha.

22-aastane Glebova teenis kohtunikelt vabakava eest 92,52 punkti. Mullu oli Glebova MMi kvalifikatsioonis 76,13 punktiga üheksas.

Tänavusel EMil sai Glebova vabakava eest 89,60 punkti, tema isiklik rekord on aga mullu sügisel Itaalias Merano Cupil saadud 103,09 punkti.

Kvalifikatsioonist võttis osa 33 uisutajat, neist 12 pääsesid neljapäeval algavale lõppvõistlusele. Parima tulemuse uisutas britt Jenna McCorkell, kes teenis 95,63 punkti, kolmas oli 91,84 punktiga hispaanlanna Sonia Lafuente.

Tänavustel Euroopa meistrivõistlustel võimsa vabakava esitanud ja 114,72 punkti teeninud ning sellega oma debüüdil 4. koha saanud 15-aastane venelanna Polina Korobeinikova sai tänases kvalifikatsioonis vaid 81,70 punkti ning pääses edasi seitsmendana.

Naiste üksiksõidu põhivõistlus algab neljapäeva pärastlõunal, otse pääses võistlema 18 naist, seega on kokku võistlustules 30 uisutajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles