Soome ralliportaal: järgmise hooaja MMi medalikolmik on juba selge

Toimetas Ville Arike
Copy
Kas mõne kuu eest toimunud Tšiili rallil nägime järgmise hooaja eelmängu? Siis võitsid Ott Tänak ja Martin Järveoja (keskel poodiumi kõrgeimal astmel) Thierry Neuville'i ja Martijn Wydaeghe (vasakul poodiumi teisel astmel) ning Elfyn Evansi ja Scott Martini (paremal poodiumi kolmandal astmel) ees.
Kas mõne kuu eest toimunud Tšiili rallil nägime järgmise hooaja eelmängu? Siis võitsid Ott Tänak ja Martin Järveoja (keskel poodiumi kõrgeimal astmel) Thierry Neuville'i ja Martijn Wydaeghe (vasakul poodiumi teisel astmel) ning Elfyn Evansi ja Scott Martini (paremal poodiumi kolmandal astmel) ees. Foto: IMAGO/Luca Barsali/IPA Sport/ipa-age/Scanpix

Pärast esmaspäeval avaldatud teadet, et autoralli valitsev maailmameister Kalle Rovanperä teeb tuleval aastal kaasa ainult pooliku hooaja, on Soome portaali rallit.fi hinnangul ka järgmine medalikolmik põhimõtteliselt paigas.

Portaali peatoimetaja Toni Heinonen lahkas oma kommentaaris alustuseks Rovanperä otsust ning kergitas kaabut nii rallimehe kui ka Toyota tiimi teda toetava otsuse osas.

«Aga Rovanperä otsus avaldab selgelt mõju ka ralli MMile tervikuna. Põhimõtteliselt saab järgmise aasta MMi medalid juba välja jagada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles