Glebova on MMil lühikava järel 14. kohal

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Glebova MMil lühikava esitamas.
Jelena Glebova MMil lühikava esitamas. Foto: SCANPIX

Prantsusmaal Nice’is peetavatel iluuisutamise maailmameistrivõistlustel on Jelena Glebova naiste üksiksõidus hoolimata kukkumisest lühikava järel 14. kohal.

Esimesel hüppel kukkunud Glebova teenis kohtunikelt 49,04 punkti. Tema mullu sügisel Finlandia Trophyl püstitatud isiklik rekord on 56,52 punkti, tänavusel EMil sai ta 52,32 punkti.

Mullusel MMil oli Glebova lühikava järel 20. kohal ja sai lõpuks 22. koha. Tema karjääri parim tulemus MMilt pärineb 2008. aastast, kui ta lõpetas 15. kohaga.

Lühikava järel on mõnevõrra üllatuslikult liidrikohal isikliku rekordi 64,61 punkti püstitanud venelanna Aljona Leonova, kes tänavusel EMil oli seitsmes. Teine on jaapanlanna Kanako Murakami 62,67 punktiga ning kolmas tänavu viiendat korda Euroopa meistriks tulnud itaallanna Carolina Kostner, kes teenis 61,00 punkti.

Kokku pääses vabakava esitama 30 uisutajast 24, vabakava on kavas laupäeva õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles