Keila jäi eurosarja vigade ja vabavisete virvarris kaotajaks

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Keila Coolbeti peatreener Peep Pahv.
Keila Coolbeti peatreener Peep Pahv. Foto: Urmas Luik

Peep Pahvi juhendatav Keila Coolbet sai Põhja-Euroopa korvpalliliigas ülimalt valusa kaotuse, kui jäi lisaajal 91:95 alla Zielona Góra Enea Stelmet Zastalile. 

Keila võitis Poolas toimunud kohtumises avaveerandi 21:19 ja poolaja 41:38. Ka kolme veerandi järel oli peal just Eesti klubi (63:61) kuid normaalajaga siiski võitja ei selgunud.

40 minuti järel vaatas tabloolt vastu viigiseis 80:80, misjärel mindi lisaajale, kus edu saatis lõpuks 95:91 võidu teeninud võõrustajad. 

Võitjate resultatiivseim oli Michal Kolodziej 27 punktiga, Keila leeris jõudsid kahekohalise punktisummani Kevin Johnson (24), Denis Krestinin (22), Kaido Saks (13) ja Conrad Sengbusch (11). 

Keila klubi üks võtmemängijaid Kristen Kasemets teenis täna kiirelt kaks ebasportlikku viga, mistõttu mängust eemaldati. Nõnda piirdus ta täna kõigest üheksa minuti ja nelja punktiga. 

Vigadega maandusid Keila poolt enneaegselt pingile veel ka Johnson, Karlis Zunda ja Margus Pahv. Ka Poola klubi leeris sai viis viga täis kolm mängumeest. 

Suurest vigade arvust tulenevalt käisid meeskonnad täna kokku vabaviskejoonel 86 (!) korda. Keila täpsusprotsent oli seal 59 (37st 22), Zielona Goral 73 (49st 36).

Standings provided by Sofascore
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles