Kanepi tõusis karjääri kõrgeimale kohale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: Toomas Huik

Eesti esireket Kaia Kanepi tegi täna avaldatud naiste tennise maailma edetabelis pisikese tõusu, kerkides koha võrra 23. positsioonile. See on ühtlasi Kanepi karjääri kõrgeim koht.

Maret Ani koht eelmise nädalaga võrreldes ei muutunud ning ta jätkab 109. real. Margit Rüütel tõusis kaks kohta 178. positsioonile. Julia Matojan kerkis kolm rida 945. kohale.



Edetabeli esikümnes oli vaid üks muudatus – poolatar Agnieszka Radwanska ja venelanna Nadja Petrova vahetasid kohad, Petrova on nüüd üheksas ja Radwanska kümnes.



Esikohal jätkab ameeriklanna Serena Williams, talle järgnevad venelanna Dinara Safina ja serblanna Jelena Jankovic.



Täna on Kanepi võistlustules Pariisis 700 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiril, kus tema avaringi vastaseks on seitsmenda asetusega hispaanlanna Anabel Medina Garrigues (WTA 20).



Mäng peetakse peaväljakul pärast kell 16 algava mängu Agnes Szavay vs Na Li lõppu.



Kanepi ja Medina Garrigues kohtusid viimati eelmise aasta Prantsusmaa lahtistel, kui Kanepi sai maratonmängus 6:1, 6:7 (5), 7:5 võidu.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles