Benfica peatreener: olime Chelseast parem meeskond

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jorge Jesus (vasakul) ei olnud pärast eilset mängu rahul vilemeeste tegutsemisega.
Jorge Jesus (vasakul) ei olnud pärast eilset mängu rahul vilemeeste tegutsemisega. Foto: STEFAN WERMUTH/REUTERS

Eile toimunud Meistrite liiga veerandfinaali teises kohtumises alistas Londoni Chelsea koduväljakul Lissaboni Benfica 2:1. 

Pärast mängu ei olnud portugallasest peatreener Jorge Jesus rahul vilemeeste tegutsemisega. «Kohtunikud tegid meile selgelt liiga,» kurtis Jesus pärast kohtumist. «Me olime parem meeskond nii Lissabonis kui ka Londonis. Me ei kaotanud mängu sellepärast, et Chelsea oli parem, » kommenteeris ta.

Benfica jäi vähemusse mängu 40. minutil ning Jorge Jesuse meelest mängiti ka 10 mehega inglastest paremini. «Maxi Pereira punane kaart ja kohtuniku määratud penalti ei olnud loogilised, » vahendab goal.com Jorge Jesuse sõnu.

Chelsea loots Roberto di Matteo tunnistas, et et tema mehed olid natukene väsinud, kuid tulemusega jäi itaallane rahule. «Me ei hoidnud ülekaalus olles piisavalt palli , kuid oleme väga rahul, et jõudsime poolfinaali. Me väärisime edasipääsu, » lausus Chelsea peatreener pressikonverentsil.

Poolfinaalis on Chelsea vastaseks FC Barcelona, kes alistas veerandfinaalis AC Milani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles