Taaramäe: käsi liigub juba paremini

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe vasakult käelt võeti kips maha.
Rein Taaramäe vasakult käelt võeti kips maha. Foto: blog.paf.com/ratta-rambo

Eile Pariisis põhjalikud uuringud läbinud profiratturil Rein Taaramäel võeti viga saanud vasaku käe pealt kips maha ning prantslased lubasid eestlase kolme nädalaga terveks teha.

«Kips võeti maha. Käsi liigub nüüd paremini. Nüüd saan isegi juba sokke jalga panna, varem ma seda teha ei saanud,» rääkis Taaramäe Postimehele. «Käsi fikseeriti ära spetsiaalse toega. Pool päeva on see peal ja siis teine pool ei ole.»

«Natuke kartsin seda kipsi maha võtmist, kuid teisest küljest pidi see kips peal olema teisipäevani ehk maha võeti see kolm päeva varem,» lisas Taaramäe.

Esmaspäeval läheb Taaramäe edasi Lõuna-Prantsusmaale Biarritzi, kus asub tippsportlastele mõeldud taastusravikeskus. «Olen seal kuni kolm nädalat. Arstide arvates saan kolme nädala parast maanteel treenida. Praegu saan pukki sõita, mis iseenesest on kõige raskem treeningmeetod,» sõnas Taaramäe.

Praegusele olukorrale otsa vaadates tunnistas Taaramäe, et Tour de France’i poole võib nüüd juba optimistlikumalt vaadata. «See variant on alati olemas, et ma ei saa Tour de France’il sõita, kuid praegu olen ma küll optimistlikult meelestatud,» lisas Taaramäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles