Schumacher andis panuse Podolski tagasiostmiseks FC Kölni

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: AP / Scanpix
Seitsmekordne vormel-1 maailmameister Michael Schumacher maksis 875 eurot, et aidata koguda raha jalgpallur Lukas Podolski tagasipöördumiseks FC Kölni ridadesse.

23-aastase Podolski praegune koduklubi Müncheni Bayern soovib ründaja eest saada 10 miljonit eurot ning jalgpallifänn Schumacher on olnud üks paljudest meeskonna toetajatest, kes on klubile enda taskust raha andnud, et finatseerida suvel toimuvat üleminekut, kirjutab Daily Telegraph.

Kölni meeskonna koduleheküljel saavad võistkonna toetajad osta 25 euro eest ühe piksli veebipinda, mis on osa Podolski portreest. Kokku on müügis 40 000 pikslit, mille eest klubi loodab teenida miljon eurot. Praegu on klubi uudse ideega teeninud 96 000 eurot.

«Nii, poiss, sa oled järginud oma südant ning see on alati hea,» kirjutas Schumacher suvel Kölni tagasi pöörduvale Podolskile meeskonna koduleheküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles