Liverpool hävitas koduõuel Madridi Reali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli tähtmängijad Steven Gerrard (vasakul) ja Fernando Torres.
Liverpooli tähtmängijad Steven Gerrard (vasakul) ja Fernando Torres. Foto: AFP / Scanpix

Jalgpalli Meistrite Liigas peeti teisipäeval 1/8-finaalide korduskohtumisi. Õhtu keskses mängus alistas Liverpool koduväljakul 4:0 Madridi Reali.

Avakohtumise võitis samuti Liverpool.

Täna aga ava skoori Fernando Torres 16. minutil ning väravatel ei näinudki lõppu tulevat. 28. minutil teenis kodumeeskond penalti ning kapten Steven Gerrard ei jätnud võimalust kasutamata, viies kodumeeskonna 2:0 juhtima.

Liverpooli ülemvõim jätkus teise poolaja alguses, kui Gerrard tabas teise värava. Lisaks tabas Andrea Dossena kaks minutit enne mänguaja lõppu veel ühe värava.

Täiesti uskumatu tulemusega lõppes Müncheni Bayerni ja Lissaboni Sportingu vaheline kohtumine. Sakslased hävitasid kodus vastase lausa 7:1.

Edasi kaheksa parema hulka pääses ka Londoni Chelsea mängides 2:2 viiki Torino Juventusega ning Villarreal, kes alistas 2:1 Ateena Panathinaikose.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles