Venemaa jõudis võrkpallis finaali

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bulgaaria Todor Aleksiev (vasakul) üritamas üle mängida Maksim Mihhailovi ja Dmitri Muserski (paremal) blokki
Bulgaaria Todor Aleksiev (vasakul) üritamas üle mängida Maksim Mihhailovi ja Dmitri Muserski (paremal) blokki Foto: SCANPIX

Venemaa võrkpallimeeskond alistas Londoni olümpiaturniiri poolfinaalis 3:1 (25:21, 25:15, 23:25, 25:23) Bulgaaria koondise ja tagas sellega endale koha finaalis.

Esimese geimi võitis Venemaa 25:21 ja pärast teise geimi kindlat 15:25 võitu tundus, et Venemaa pääseb kiirelt finaali, kuid Bulgaaria koondis ei andnud alla. Kolmas geim kuulus napilt 25:23 Bulgaariale.

Neljandas geimi esimeses pooles oli Bulgaaria napis eduseisus, teises pooles olid venelased mõne punktiga peal. Bulgaaria oli neljandas geimis veel 22:21 eduseisus, kuid venelased teenisid sellest seisust kolm punkti järjest ja vormistasid võidu numbritega 25:23.

Kõige rohkem punkte tõi venelane Maksim Mihhailov, kes realiseeris 32 tõstest 21 ja lisas sellele kaks serviässa ning kaks blokeeringut. Bulgaaria poolelt oli parim Tšvetan Sokolov, kes realiseeris 33 tõstest 16.

Venemaa finaalivastase selgitavad täna kell 21:30 algavas mängus Brasiilia ja Itaalia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles