Fergusoni sõnum omanikele: Ronaldo tuleb Manchesteri tagasi tuua

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Ferguson (vasakul) ja ManU endine mängumees Cristiano Ronaldo.
Alex Ferguson (vasakul) ja ManU endine mängumees Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Madridi Realis mängiv Portugali jalgpallur Cristiano Ronaldo on oma praeguses koduklubis õnnetu ning väidetavalt soovib Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson iga hinna eest mehe tagasi oma klubisse tuua.

Sunday Mirror kirjutab, et Ferguson on klubi omavale Glazerite perekonnale andnud teada, et nad teeksid kõik, mis on nende võimuses, et Portugali superstaar tagasi meeskonda tuua.

«Ferguson tegi Ronaldole Manchesterist lahkudes selgeks, et kui ta peaks kunagi taas klubi vahetama, siis peaks ta naasma Unitedi juurde,» rääkis klubi allikas. «See üleminek näitaks, et Manchester United suudab endiselt kõigi maailma parimate meeskondadega konkureerida.»

27-aastase mehe lepingus on 800 miljoni naelsterlingi suurune väljaostuklausel, kuid Sunday Mirror väidab, et Reali president Florentino Perez on Ronaldos pettunud ning oleks nõus mehest loobuma ka 100 miljoni eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles