Kontaveit tõusis juunioride edetabelis neljandaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlanna Anett Kontaveit (WTA 480.) pidi USA lahtiste tennisemeistrivõistluste noorteturniiri finaalis tunnistama ameeriklanna Samantha Crawfordi (WTA 393.) 7:5, 6:3 paremust.
Eestlanna Anett Kontaveit (WTA 480.) pidi USA lahtiste tennisemeistrivõistluste noorteturniiri finaalis tunnistama ameeriklanna Samantha Crawfordi (WTA 393.) 7:5, 6:3 paremust. Foto: SCANPIX

16-aastane Eesti tennisist Anett Kontaveit tõusis maailma juunioride edetabelis karjääri kõrgeimale, neljandale kohale.

Pärast US Openi noorteturniiri finaali jõudmist on Kontaveit kogunud 832,5 punkti, millega ta jääb ülinapilt (vaid 1,25 punktiga) maha kolmandal kohal asuvast sakslannast Antonia Lottnerist, vahendab ajakirja Tennis kodulehekülg.

Liider on endiselt ameeriklanna Taylor Townsend 1485 punktiga, Wimbledoni noorteturniiri võitja Eugenie Bouchard aga 1187,5 punktiga teine. Kuid Bouchard enam vanuse tõttu järgmisel hooajal juunioride edetabelisse ei kuulu.

US Openi noorteturniiri võitnud ameeriklanna Samantha Crawford kerkis Kontaveidi järel viiendaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles