Pütsep sai Prantsusmaal kuuenda koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Pütsep
Erki Pütsep Foto: Elmo Riig / Sakala

Sel hooajal Bulgaaria profiklubi CC Bourgas värvides sõitev Erki Pütsep on enne hooaja esimese poole tähtsamaid sõite heas vormis. Kui kolmapäeval sõidetud Belgia ühepäevasõidul Nokere-Koerse sai ta 16. koha, siis eile sõidetud Classic Loire Atlantique-il oli Pütsep juba kuues.

184,5 kilomeetri pikkuse 2. kategooria ühepäevasõidu võitis kodupubliku rõõmuks Cyril Bessy. Viie sekundiga kaotas talle taanlane Michael Reihs ning kolmas oli taas prantslane David Le Lay, vahendab rattaprofid.com.

Pütsep jõudis finishisse grupis, mis jagas omavahel kohad 5. kuni 8. Võitjale kaotas see grupp 59 sekundit.

Pütsepa meeskonnakaaslane Janek Tombak lõpetas sõidu peagrupis, mis kaotas Bessyle enam kui kümne minutiga. Protokolli märgiti talle 33. koht. Kolmas CC Bourgase eestlane Mart Ojavee tulemust kirja ei saanud. 168st startijast jõudis finishisse vaid 58.

Meeskonna juhi Franky Van Haesebroucke sõnul oli Erki täna väga tugev. «Ta läks kaasa iga rünnakuga, väga kõva sõit temalt,» ütles Van Haesebroucke portaalile rattaprofid.com. «Kahju, et ta 7km enne finishit vale otsuse tegi ja ründas. Viimasel tõusul toimus vasturünnak ja siis oli ta juba liiga palju energiat kulutanud.»

Pütsepa enda sõnul oli ta veel kolmapäevasest võistlusest ja 8-tunnisest bussisõidust väsinud.

«Jalg oli täna ikka väga kange. Lasin võidu käest ära, tegin väga vale lükke lõpus,» kommenteeris Pütsep. «Aga liigun õiges suunas vähemalt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles