Marcus Grönholm testis võistlusautot

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcus Grönholmi võistlusauto
Marcus Grönholmi võistlusauto Foto: prodrive.com
Sel nädalal proovis soomlane Marcus Grönholm Walesi teedel Prodrive ralliautot Subaru Impreza WRC 2008, et valmistuda aprilli algul toimuvaks Portugali MM-ralliks, tuleval nädalal testib soomlane autot Hispaanias.

Kahekordne autoralli maailmameister Grönholm võistleb MM-sarjas pärast aasta ja nelja kuu pikkust pausi, tehes Portugali etapil kaasa Prodrive võistlusautol. Põhimõtteliselt on tegu samasuguse Imprezaga, millega mullu osalesid MM-sarjas Subaru tehasemeeskonna sõitjad, kirjutab rally.ee.

«Oleme auto juures pisemat sorti muudatusi siiski teinud,» märkis Prodrive tehnikadirektor David Lapworth. «Kõige olulisem neist on seotud Öhlinsi vedrustusega.»

Lapworth sõnas, et soomlane vajaks auto paremaks tundmaõppimiseks rohkem aega: «Ideaalis võiks ta rooli taga rohkem aega veeta, kuid ma usun, et ta suudab oma kogemustele tuginedes autoga kiiresti kohaneda.»

Grönholmi osalemine Portugali rallil saab teoks suuresti tänu Portugali turismiinfo keskuse toetusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles