Galerii: 15 000 fänni tervitas kodulinna saabunud Murrayt

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Äsja USA lahtistel tennisemeistrivõistlustel triumfeerinud ning enne seda Londoni olümpial meeste üksikmängus kulla ja segapaarismängus hõbeda võitnud Andy Murray jõudis pärast pikka eemalolekut oma kodulinna Dunblane’i, kus teda tervitas hinnanguliselt ligi 15 000 inimest.

Seejuures on Šoti väikelinnas 2006. aasta andmete kohaselt 8840 elanikku, Dunblane’i vallas aga elab 2001. aasta loenduse kohaselt üle 8800 inimese.

Murray lõpetas US Openi võiduga brittide 76 aastat kestnud ootuse – just nii kaua oli möödas sellest, kui briti meestennisist viimati suure slämmi turniiril võidutses.

25-aastane Murray jalutas Dunblane’i tänavatel rahva seas, jagas autogramme ja poseeris piltide jaoks, samal ajal kui rahvas lehvitas Šoti lippe ja skandeeris tema nime.

«Nii palju inimesi, see on imeline toetus ja see on võimas tunne,» avaldas Murray emotsionaalselt. «Ma pole kunagi varem midagi sellist kogenud. Mul läheb paar päeva, enne kui see kohale jõuab.»

Lisaks linnatänavail jalutamisele külastas Murray ka kohalikku tenniseklubi, kus ta noortega natuke tennist mängis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles