Soosikud Tokyo turniiril audis: Šarapova kaotas, Azarenka haigestus

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haigestunud Viktoria Azarenka andis veerandfinaalis loobumisvõidu.
Haigestunud Viktoria Azarenka andis veerandfinaalis loobumisvõidu. Foto: SCANPIX

Kaks peamist favoriiti, valgevenelanna Viktoria Azarenka ( WTA 1.) ja venelanna Maria Šarapova (WTA 2.),  langesid Tokyos 2,17 miljoni dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiril välja veerandfinaalis.

Azarenka andis viiendana asetatud Angelique Kerberile (Saksamaa) loobumisvõidu, põhjusena oli välja toodud haigestumine, vahendab ajakirja Tennis kodulehekülg.

Šarapova aga kaotas austraallanna Samantha Stosurile (WTA 9.) 4:6, 6:7 (10), kelle vastu ta eelnevast 11 kohtumisest oli võitnud 10, kusjuures ainsa kaotuse oli Šarapova seni saanud mullusel WTA finaalturniiril, kui ta kannatas vigastuse all.

Veel alistas tänu Maria Kirilenko (Venemaa) loobumisele õnnelikult asetatute sekka pääsenud Nadja Petrova (WTA 18.) itaallanna Sara Errani (WTA 7.) 3:6, 7:5, 6:3.

Petrova kohtub poolfinaalis Stosuriga, Kerber läheb vastamisi tiitlikaitsja Agnieszka Radwanskaga (WTA 3.), kes alistas 6:4, 6:3 Caroline Wozniacki (WTA 11.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles