Spordimaailm palvetab Schumacheri elu eest

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helikopter, mis toimetas Michael Schumacheri Grenoble'i haiglasse
Helikopter, mis toimetas Michael Schumacheri Grenoble'i haiglasse Foto: SCANPIX

Seitsmekordne vormel-1 maailmameister Michael Schumacher sai Alpides suusatades raskelt vigastada. Ajutrauma saanud legend viibib neuroloogilise operatsiooni järel koomas.

Grenoble’i haiglas viibivad tema kõrval abikaasa ja mõlemad lapsed. Ajalehe Bild andmetel lendasid ööl vastu tänast Grenoble’isse ka FIA president Jean Todt ja Mercedese meeskonna boss Ross Brawn.

Endine meeskonnakaaslane Felippe Massa kirjutas Twitteris: «Palvetan sinu eest, mu vend. Loodan, et taastud kiiresi. Jumal õnnistagu sind, Michael.»

Lisaks vormelipilootidele on šokis terve spordimaailm. Twitteri kaudu andsid oma parimad soovid edasi näiteks tennisist Sabine Lisicki ja jalgpalliäss Lukas Podolski. «Halvad uudised Šveitsist. Saa ruttu terveks Michael Schumacher. Mu sõber, soovin sulle kõike parimat,» kirjutas eelmisel aastal vormelilegendiga sõbrunenud Podolski.

Terve spordimaailm ootab häid uudiseid sakslase paranemise kohta. Arstide sõnul on Schumacher aga kriitilises seisus ning võitleb elu eest.

Täna kell 12 toimub Grenoble’i haiglas presiikonverents, kus antakse Schumacheri tervise kohta rohkem infot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles