Stepanovil vähe lootust Southendiga liituda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Stepanov (sinises)
Andrei Stepanov (sinises) Foto: TopFoto/SCANPIX
Eesti jalgpallikoondislase Andrei Stepanovi lootus teenida leping Inglismaa tugevuselt kolmanda liiga klubiga Southend United hakkab kustuma.

Natuke rohkem kui nädal aega tagasi vasaku jala reielihast vigastanud Stepanov ei ole traumast loodetud kiirusega paranenud.

«Tõenäosus on väike, et Southend mind tahab,» rääkis Stepanov. «Käisin eile arsti juures ning öeldi, et täielikuks paranemiseks kulub veel nädal aega.»

Vigastuse tõsidusest on Stepanov juba teavitanud ka Southendi. «Eile olin klubiga kontaktis ning teatasin neile oma olukorrast,» sõnas Stepanov. «Vaevalt nad minu järgi nädal aega ootavad. Arvatavasti hakkavad nad endale nüüd uut keskkaitsjat otsima.»

Samal ajal ei ole vigastuse ravimisega tegelev Stepanov endale teisi kosilasi otsinud.

«Uusi variante pole veel uurinud, ootan kõigepealt Southendi lõpliku otsuse ära,» põhjendas Stepanov. «Pärast tervenemist hakkan uusi kontakte otsima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles