Flora fännid kartsid pronksöö kordumist

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora ja Sillamäe Kalevi fännide vahel läks mullu augustis kähmluseks. Kakeldi nii staadionil, kui väljaspool seda
FC Flora ja Sillamäe Kalevi fännide vahel läks mullu augustis kähmluseks. Kakeldi nii staadionil, kui väljaspool seda Foto: www.sportiv.ee

Üleeile peetud jalgpalli meistriliiga mängu ajal Sillamäe Kalevi fännidega kaklema läinud FC Flora fännid kartsid tõelise mässu puhkemist.


«Kartsime, et tuleb pronksöö kaks. Kui aia taga vahivad nugadega vehkivad 150 jõmmi ja karjuvad «rossija» ja «fašistõ», siis võtab ikka kõhedaks küll,» nentis fänniühenduse Parem Tiib kohalviibinud liige.

Tunnistaja sõnul oli pinge õhus juba tallinlaste staadionile saabumisest ning tõsisemaks arveteõiendamiseks läks siis, kui sillamäelased tungisid kallale kahele tualeti poole suundunud noorele Flora pöidlahoidjale.

«Läksime vahele ning siis läks tõeliseks kakluseks. Kuna kähmlus kandus väljakule, siis peatati matš,» märkis tunnistaja, kelle sõnul sündmused ajutiselt vaibusid ja algasid siis pärast mängu kordades hullemini. «Staadionilt minema suundudes ootasid meid 120 umbes 30-aastasr venelast - meid oli 42 - ja hakkasid taguma. Meie panime vastu, kuid taandusime uuesti väljaku äärde. Ootasime tunnike, kuni märulipolitsei toimetas meid bussi.»

Kokku esitati väärteomenetlus kolmele ja kriminaalmenetlus ühele kisklejale. Kohalviibinud Flora fänni sõnul sai üks «omadest» kaela esimese.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles