Evertonile kaotanud Man City tiitlivõimalused kahanesid veelgi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evertoni kaitsja Leighton Baines (paremal) ja Manchester City poolkaitsja David Silva võitlevad palli pärast.
Evertoni kaitsja Leighton Baines (paremal) ja Manchester City poolkaitsja David Silva võitlevad palli pärast. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas kaotas Manchester City võõrsil 0:2 Evertonile ja andis tabelijuhile Manchester Unitedile võimaluse veelgi vahet kasvatada.

Seejuures mängis kodumeeskond viimased pool tundi arvulises vähemuses, kuna kahe kollase kaardi järel eemaldati poolkaitsja Steven Pienaar. Everton asus juhtima 32. minutil, kui kauglöögi saatis väravasse Leon Osman. Lõppskoori vormistas Nikica Jelavic mängu kolmandal lisaminutil.

Tabelis teisel kohal olev City jääb seega liidrist Manchester Unitedist maha jätkuvalt 12 punktiga ning kui United alistab täna koduväljakul tabeli eelviimase Readingu, käriseb vahe üheksa vooru enne hooaja lõppu juba 15 punktile. Everton kerkis võiduga tabelis mööda Liverpoolist ja Arsenalist ning on nüüd viiendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles