Kümnevõistluse maailmarekordiomanik võistleb nädalavahetusel Eesti meistrivõistlustel

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashton Eaton
Ashton Eaton Foto: SCANPIX

Kümnevõistluse maailmarekordiomanik Asthon Eaton, maailma hooaja edetabelijuht kümnevõistluses Pascal Behrenbruch ja Kanada seitsmevõistleja Brianne Theisen-Eaton võistlevad 27.-28. juulil toimuvatel Eesti meistrivõistlustel.

Ameeriklasest olümpiavõitja Ashton Eaton teeb esimesel meistrivõistluste päeval kaasa 110 m tõkkejooksus ja kuulitõukes. Naiste seitsmevõistluse maailma hooaja edetabelis viiendal kohal olev Brianne Theisen-Eaton võistleb esimesel võistluspäeval samuti 100 m tõkkesprindis ja kuulitõukes. 28. juulil võistleb Theisen-Eaton 200 m jooksus ja Eaton teeb kaasa teivashüppes.

Sakslasest Euroopa meister ja selle aasta kümnevõistluse hooaja edetabelijuht Pascal Behrenbruch võistleb enne Moskva MMi samuti Eesti meistrivõistlustel ning teeb 27. juulil kaasa 110 m tõkkejooksus, 28. juulil 200 m eeljooksudes ja kaugushüppes.

Välisriigi sportlased teevad võistlustel kaasa väljaspool arvestust.

96. Eesti meistrivõistlused toimuvad 27.-28. juulil Tallinnas Kadrioru staadionil. Meistritiitlite nimel asub võistlustulle suur osa Eesti tippudest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles