Lepp siirdus Hispaaniasse Šveitsi klubi majanduslike raskuste tõttu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marius Lepp (viskel) Eesti koondise särgis.
Marius Lepp (viskel) Eesti koondise särgis. Foto: Sille Annuk
Lõppenud hooajal Šveitsi meistrivõistlustel pronksmedali võitnud Marius Lepp mängib tuleval hooajal Hispaania meistriliiga klubi Labaro Toledo rivistuses.

Lepp soovis ka tuleval hooajal St. Otmar St. Galleni meeskonnas jätkata, kuid klubi tabasid rahalised probleemid.

«Šveitsi meeskonnal tekkisid majandusliku raskused, kuid samas tuli neil hakata kokku panema ka uut meeskonda ning seetõttu tuli osadest palluritest loobuda,» põhjendas Lepp klubivahetust. «Võistkonnal on 800 000 Šveitsi frangi (umbes 8 miljonit Eesti krooni) suurune võlg ning uueks hooajaks vähendadakse arvatavasti mängijate palku kuni 25 protsenti.»

Seega pidi Lepp klubivahetuse ette võtma olude sunnil. «Tegelikul oleksin hea meelega Šveitsis jätkanud,» sõnas Lepp.

Liskas hispaanlastele tundsid eestlase vastu huvi ka mõned teised klubid, kuid midagi konkreetset ei olnud.

«Lisaks Toledole küsisid minu kohta ka kaks Austria klubi ning üks meeskond Šveitsist, kuid need väga tõsiseks ei läinud,» sõnas Lepp. «Vahepeal oli ka võimalus, et pean Eestisse tagasi pöörduma, kuid õnneks sain hispaanlastega kokkuleppele.»

Toledos mängis üleeelmisel hooajal ka teine eestlane Risto Lepp ning endine Serviti pallur on uue koduklubi kohta ka natuke maad kuulanud.

«Kui muidu olen kuulnud, et Hispaania klubides võib palga kättesaamisega raskusi olla, siis Risto sõnade kohaselt oli Toledos sellega kõik korras,» rääkis Lepp.

Hispaania meistriliigas saab Lepp nüüd rinda pista oma ala tuntuimate nimedega. Oma võimeid saab eestlane näiteks võrrelda ka lõppenud hooajal Meistrite liiga võitnud Ciudad Reali palluritega.

«Hispaania liigas on seltskond väga kirev ning ka väike ootusärevus on juba sees,» sõnas Lepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles