Barcelona alistas võõrsil kindlalt Madridi Reali

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juan Carlos Navarro
Juan Carlos Navarro Foto: AFP / Scanpix
Korvpalli Euroliiga veerandfinaalide kolmandal mängudepäeval ei õnnestunud veel kellelgi endale kohta poolfinaali kindlustada.

Hispaania suurklubide Regal Barcelona ja Madridi Reali vastasseisus juhib pärast kolme mängu Barcelona 2:1. Viimati alistas Barcelona Reali võõral väljakul 84:73, kohati oli Barcelona edu isegi üle kahekümne punkti.

Võitjate kasuks viskasid Juan Carlos Navarro 24, Pete Mickael ja Jaka Lakovic 13 punkti. Reali resultatiivsemad olid Ante Tomic 23 ning Travis Hansen ja Sergio Llull 11 silmaga.

Eilsete mängudega oli võimalus poolfinaali koht kindlustada Pireuse Olympiacosel ja Moskva CSKA-l, kuid Olympiacos kaotas võõrsil 78:81 Asseco Prokomile ning CSKA 53:66 Caja Laboralile. Nendes seeriates juhivad Olympiacos ja CSKA 2:1.

Neljandas veerandfinaalpaaris, kus enne eilset oli seis 1:1 alistas Belgradi Partizan koduväljakul 81:73 Tel Avivi Maccabi ning on edasipääsust ühe võidu kaugusel.

Seeriate neljandad kohtumised peetakse 1. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles