Tulivihane Massa süüdistas kohtunikke

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa.
Felipe Massa. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas Ferrari meeskonnas sõitev Felipe Massa oli täna kavas olnud hooaja viimase etapi järel maruvihane kohtunike peale, kuna teenis 31. ringil karistuse selle eest, et ületas boksi sõites ette nähtud piirjoont.

Massa oli tänasel Brasiilia etapil hoidmas neljandat kohta, kui pärast boksipeatust teatasid võistluse kohtunikud, et Ferrari piloot peab boksipeatuse reeglite rikkumise tõttu sõitma karistuseks boksist läbi. Massa langes seetõttu kaheksandale kohale ning lõpetas etapi seitsmendal posistioonil. Brasiillane oli kohtunike otsuse peale äärmiselt vihane ning karjus juba sõidu ajal tiimiraadiosse, et see on «uskumatu».

«Ausalt öeldes arvan, et see on täiesti vastuvõetamatu. Milleks selle eest boksist läbisõitmise karistus? Olen kindel, et ma polnud ainuke, kes seda joont ületas. Ainukesena sain karistada aga mina,» oli Massa vihane.

«Ma ei teinud midagi valesti, ei sõitnud ühestki autost väljaspool rada ju mööda. Aga nii see käib, nad (kohtunikud- toim.) arvavad, et kogu võim on nende käes. Nad usuvad, et teavad kõike, mida nad teevad, aga tavaliselt teevad nad palju asju, mis pole õiged,» lisas Ferrari piloot.

Massale oli see viimaseks sõiduks Ferrari roolis, sest uuest hooajast asub Fernando Alonso kõrval teiseks piloodiks soomlane Kimi Räikkönen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles