Lindpere on USAs saamas uut koduklubi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere kuulus viimati USA klubi Chicago Fire'i ridadesse.
Joel Lindpere kuulus viimati USA klubi Chicago Fire'i ridadesse. Foto: SCANPIX

Lõppenud hooajal USA jalgpalliliigas MLS Chicago Fire’it esindanud Joel Lindpere võib järgmisel nädalal saada endale USAs uue koduklubi.

Viimati saatis Fire poolkaitsja Daniel Paladini Columbus Crew meeskonda ja samas ei pikendatud koheselt lepingut seitsme kogenud mängumehega, kes on nüüd üles antud järgmise nädala kolmapäeval toimuvaks kogenud mängijate nö. drafti (re-entry draft) järgmises ringis, kirjutab Chicago Tribune.

Lisaks Lindperele on Fire’i mängijatest järgmises mängijate valiku ringis saadaval ründajad Chris Rolfe ja Maicon Santus, poolkaitsja Logan Pause ning kaitsjad Wells Thompson, Shaun Francis ja Michael Videira.

MLSi re-entry draft'is saavad klubid valida mängijaid, kelle leping senise tööandjaga on lõppenud või mängijad, kelle lepingut ei olnud senine tööandja nõus koheselt pikendama. Kuna MLSis ei ole Euroopa mõistes nö. vabaagentide turgu, siis ongi re-entry draft loodud kogenud mängijate võimalike klubivahetuste jaoks.

Samas mainis Fire eelmisel nädalal, et re-entry draft’i üles antud mängijatega jätkatakse läbirääkimisi ning osad või koguni kõik seitse mängijat võivad siiski Chicago tiimis jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles