Capello: kahe aasta töö oli ajaraisk

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nike

Inglismaa jalgpallikoondise peatreener Fabio Capello tunnistas ajakirjale The Sun, et tema kahe aasta töö ja vaev on olnud asjata.

Itaallane Capello sõnas, et teda ei saa süüdistada, kui Inglismaa jalgpalli MMilt kolmapäeval välja kukub, distantseerudes seega aina enam meeskonna hävingust.

«Tundub nagu oleksid kaks viimast aastat olnud ajaraisk. Ma ei saa aru miks ja kuidas on meeskond sellises seisus,» lausus mees. Capello rääkis, et treeningutel on koondis ometi väga tugeval tasemel. Seetõttu ta ei saagi aru, kuhu kaob mänguvorm kohtumistel.

«Mõistagi pole ma õnnelik, et töötasin kogu hingega, tegin kõik vajalikud ettevalmistused, nägin meie tiimis palju potentsiaali, kuid väljakul on kõik olnud vastupidine,» tunnistas Capello.

Itaallane leidis, et ta ei ole midagi valesti teinud ja kõik on läinud nii nagu peab. «Jalgpall on keeruline ala. Kuid meil on veel üks viimane võimalus. Oleme suure surve all, kuid loodan siiski mängijatest palju,» ütles treener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles