Õed Williamsid on Wimbledonil konkurentsist väljas

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams (paremal) ei tunne end hästi.
Serena Williams (paremal) ei tunne end hästi. Foto: SCANPIX

Serena Williams ja Venus Williams olid sunnitud Wimbledonil paarismängu Serena vigastuse tõttu pooleli jätma. WTA sõnul kannatas Serena Williams viirusliku haiguse käes.

Viiekordset üksikmängu meistrit vaevas haigus juba soojenduse ajal ning arst pidi mõõtma ka tema vererõhku. Williamsi käest küsiti, et kas ta suudab jätkata. Selle peale pühkis tennisist pisaraid, kuid jätkas mängimist.

Kui oli Serena Williamsi kord servida, suutis ta vaevu palli põrgatada ja eksis korduvalt palli üles viskamisel. Oma servigeimis tegi ta neli topeltviga.

Pealtvaatajad elasid aga Williamsitele kaasa. «Me armastame sind Serena,» kostus publikust. «Pea vastu,» hõikasid kaasaelajad.

Pärast Serena Williamsi topeltvigu oma järgmises servigeimis andis vigastatu Kristina Barroisile ja Stefanie Voegele loobumisvõidu seisu pealt 0:3.

Sellega lõppesid ka õdede Williamsite mängud Wimbledonil, sest kumbki neist ei pääsenud üksikmängus edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles