Eesti noored osalevad U20 rannavolle EMil Itaalias

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavõrkpall.
Rannavõrkpall. Foto: SCANPIX

Eesti juuniorid osalevad sel nädalal Itaalias Cesenaticos toimuvatel U-20 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlustel, kaasa teeb üks paar nii noormeeste kui neidude arvestuses. Avapäeval ei jõudnud kahjuks võiduni ei Taavi Arula - Markkus Keel ega Juudit Kure-Pohhomov - Anett Hollas.

Noormeeste turniiril 19. asetuse saanud Arula - Keel jäid avamängus napilt 1:2 alla Tšehhi esindusele Michael Hadrava - Ondrej Benes. Kohtumise avageim kuulus 26:24 eestlastele, kuid järgnevad 21:15 ja 15:12 juba tšehhidele. Teine mäng kolmanda asetusega venelaste Aleksander Margiev - Ilya Leshukov vastu kaotati samuti 1:2, sealjuures otsustav geim veelgi napimalt 13:15. Homses viimases alagrupimängus on meie poiste vastaseks Türgi duo Burhan Zorluer - Mehmet Rifat Kantarcioglu (mängu kannab otse üle Laola TV).

Neidude seas pidasid Juudit Kure-Pohhomov ja Anett Hollas täna ühe mängu, kui 1:2 alistuti Hollandi paarile Joy Stubbe - Ana Rekar. Avageimi võitsid hollandlannad 21:16, teise aga 22:20 Eesti tüdrukud. Otsustavas vaatuses sai vastased kohe 8:0 ette ja võitsid kindlalt 15:6. Homsetes alagrupimängudes on Hollase ja Kure-Pohhomovi vastaseks Tšehhi duo Anna Komarkova - Nicole Dostalova ja belglased Leen van Grinsven - Birthe Wittock. Nende paaride tänase omavahelise mängu võitsid tulemusega 2:0 (13, 13) tšehhid.

Eesti neidude treenerina on Itaalias kaasas Mari-Liis Graumann ja noormehi juhendab Hendrik Rikand, mõlemad paarid kuuluvad Premium 7 Eesti noortekoondisse. Reedel algavatele kohamängudele pääseb nii noormeeste kui neidude hulgast iga alagrupi kolm parimat, Euroopa meistritiitel mängitakse välja pühapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles