18-aastane ratsutaja Mai-Britt Nuudi oli Belgias võidukas

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai-Britt Nuudi
Mai-Britt Nuudi Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Belgias Lieris toimunud CSI2* tasemega võistlusel võitis noor Eesti takistussõitja Mai-Britt Nuudi mitmeid auhinnalisi kohti.

Reedeses ümberhüpetega parkuuris kõrgusele 120 cm sooritas Nuudi hobusega Foxstop Van Essene mõlemas hüppevoorus vigadeta sõidu ning saavutas teenitult esikoha.  Kokku võistles Eesti üks parimaid juuniorratsutajaid Lieris kahe hobusega, olles mõlemaga edukas ka laupäevases sõidus, mis peeti kahefaasilisena samuti kõrgusel 120 cm.  Hobusega  Foxstop Van Essene lõpetas ta sõidu auväärsel kolmandal ning ratsul Tahis Du Masure auhinnalisel üheksandal kohal, läbides raja mõlemal korral vigadeta.

Lieris võistles ka teine Eesti juunioride klassi takistussõitja Kristin Johanna Koppelmaa, kes oli võistluse esimesel päeval hobusel Catero CSI2* tasemega 135 cm kõrguses ümberhüpetega parkuuris  14. auhinnalisel kohal 82 osaleja seas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles