Mourinho: Inglismaa probleem on Capellos

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi peatreeneri Jose Mourinho arvates ei suuda Inglismaa koondis Fabio Capello juhendamisel kunagi suuri võite võtta.

Capello sattus Inglismaal taas kriitikatule alla, kuna jättis koondisest välja Jack Wilshere’i ja Andy Carrolli, vahendab Europsort.

Inglismaa järgmised kohtumised on EM-valikmängud Bulgaaria ja Šveitsiga.

Lisaks Briti ajalehtedele kritiseeris Capello tegutsemist ka Mourinho. «Inglismaa probleem on nende peatreeneris,» teatas Mourinho Daily Mirrorile antud intervjuus. «Capello ei sobi Inglismaale.»

Capello on töötanud ka Madridi Reali peatreenerina ning Mourinho sõnul mäletavad paljud siiani tema kehva treeneritööd.

«Tal on mängijatega ühesuunaline läbisaamine, küsige ükskõik, kelle käest,» rääkis Mourinho. «Ta ei suuda end muuta, aga pole võimalik juhtida meeskonda niimoodi, et sa ainult karjud mängijate peale, nad peavad end erilistena tundma. Capello lihtsalt ei sobi Inglismaale, ta ei tunne mängijaid. Ja üldsegi, mängijad kardavad teda, sellepärast nad ei suudagi mängida.»

«Inglismaa koondises valitseb segadus. Meestel on vaja kindlat taktikat,» jätkas Mourinho. «Niimoodi ei jõuagi kuhugi, kui nad on pidevalt segaduses ega tea, mida tegema peaks. See on treeneri süü ja see on suur häbiasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles