Megatehing võib Londoni Chelseasse tuua esimese jaapanlase

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yoshinori Muto (paremal) Jaapani koondise särgis heitlemas Brasiilia superstaari Neymariga.
Yoshinori Muto (paremal) Jaapani koondise särgis heitlemas Brasiilia superstaari Neymariga. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi on väidetavalt ostmas endale 22-aastast FC Tokyo jaapanlasest ründajat Yoshinori Mutot. Tegemist oleks esimese jaapanlasest mängijaga Chelseas.

Tokyo klubi presidendi Naoki Ogane sõnul on Chelsea juba ka pakkumise teinud. Üleminekusumma peaks jääma suurusjärku viis miljonit eurot. Kui Ogane peakski Chelseaga ühinema, siis esmalt siirduks ta tulevaks hooajaks Arnhemi Vitessesse laenule, kirjutab Sportsmail.

Võimalikku tehingut on seostatud juba ka veebruaris aset leidnud kokkuleppega, millega sai firmast Yokohama Rubber Company viieks aastaks Chelsea särgisponsor. Chelseale toob see tehing sisse umbes 270 miljonit eurot. Ogane sõnul ei maksa siiski selliseid seoseid otsida.

Muto on FC Tokyo eest pidanud 37 liigamängu ja löönud 16 väravat. Jaapani koondist on ta esindanud 10 korda ja seal on tal kirjas üks tabamus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles