Aksalu sooviks Soome vastu mängida

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Aksalu
Mihkel Aksalu Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondises on alates mullu sügisest käinud korralik võitlus koha eest väravasuul, mida himustavad nii hetkel FC Levadias mängiv 38-aastane Sergei Pareiko kui ka Soomes SJK-s palliv 30-aastane Mihkel Aksalu. Aksalu tõdes, et sooviks väga Soome - Eesti maavõistluses mängida, vahendab Soccernet.ee.

Värskelt Soome kõrgliiga kuu parimaks mängijaks valitud Aksalu rääkis veikkausliiga.com-ile: «Muidugi oleks väga tore mängida Soome vastu.»

Samas ei liitu tänavu 12 kohtumisega juba kaheksa nullimängu teinud Aksalu koondisega just parimas meeleolus. Viimane mäng lähikonkurendi RoPS-iga kaotati 0:1. «Kehv mäng meie poolt,» võttis puurilukk kaotuse lühidalt kokku.

Praegusel valikturniiril on Aksalu vaid võõrsil San Marino vastu põhikoosseisu kuulunud. Samas tegi ta novembris täismängu Norra ning märtsis Islandi vastu. Pareiko on seni mänginud valikmängudes Sloveenia, Leedu, Inglismaa ja Šveitsiga. Lisaks kaitses ta mullu novembris Jordaania vastu Eesti väravat.

Tagasi üles