33-aastane Inglismaa jalgpallur pääses esimest korda koondisesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Davies
Kevin Davies Foto: SCANPIX

33-aastane Bolton Wanderersi ründaja Kevin Davies pääses esimest korda Inglismaa jalgpallikoondisesse.

Kuigi koondise itaallasest peatreeneri Fabio Capello valiku seas EM-valikmänguks Montenegroga on mitmeid üllatusi, tõmbab enim tähelepanu just Daviesi kutsumine, kirjutab The Guardian.

Septembris rääkis Davies, et Inglismaa koondises mängimine on alati olnud tema suur unistus. «Olen paar korda kuulunud esialgsesse nimekirja ja kui mõni mängija loobus või ei saanud vigastuse tõttu mängida, arvasin, et lõpuks tekib minu võimalus, aga alati kutsuti keegi teine,» meenutas Davies, teadmata, et Capello tal silma peal hoidis.

Seda, kas seitse hooaega Boltonis mänginud Davies Montenegro vastu ka platsile pääseb, selgub alles järgmise nädala teisipäeval peetavas mängus.

Inglismaa koondis mänguks Montenegroga:

Väravavahid: Ben Foster (Birmingham City), Robert Green (West Ham United), Joe Hart (Manchester City)

Kaitsjad: Ashley Cole (Chelsea), Phil Jagielka (Everton), Glen Johnson (Liverpool), Rio Ferdinand (Manchester United), Joleon Lescott (Manchester City), John Terry (Chelsea), Stephen Warnock (Aston Villa)

Poolkaitsjad: Gareth Barry (Manchester City), Joe Cole (Liverpool), Steven Gerrard (Liverpool), Tom Huddlestone (Tottenham Hotspur), Adam Johnson (Manchester City), Aaron Lennon (Tottenham Hotspur), Jack Wilshere (Arsenal), Shaun Wright-Phillips (Manchester City), Ashley Young (Aston Villa)

Ründajad: Darren Bent (Sunderland), Peter Crouch (Tottenham Hotspur), Kevin Davies (Bolton Wanderers), Wayne Rooney (Manchester United)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles