Eesti rannavõrkpallisarja teisel etapil võidutsesid lätlased

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavõrkpall.
Rannavõrkpall. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eesti tugevaima rannavõrkpallisarja Premium 7 GP tänavuse hooaja teise etapi Vytautas Cup'i võitsid meeste seas lätlased Rihards Finsters/Edgars Točs, kes alistasid finaalis kaasmaalased Toms Smedinsi ja Viktors Korzenevicsi 21:12, 21:13.

Meeste seas pääses ainsa Eesti paarina nelja parema sekka Aleksei Povjakel/Maksim Petrov, kes alistasid täna esmalt veerandfinaalis 2:0 (21:11, 21:18) Hindrek Pulga ja Ronald Järve. Poolfinaalis tuli aga Smedinsi ja Korzenevicsi kindlat paremust tunnistada. Lätlased võitsid avageimi 21:13 ja teise 21:12. Veerandfinaalis olid Smedins/Korzenevics lõpetanud Tartus toimunud sarja avaetapi võitnud Karl Jaani ja Rain Raua turniiri, vahendas volley.ee.

Teiselt tabelipoolelt pääsesid poolfinaali kaks Läti paari. Omavahelises duellis jäid peale Rihards Finsters/Edgars Točs, kes alistasid 2:0 (21:17, 21:19) Sandris Andrejevs/Girts Glazersi.

Kolmanda-neljanda koha mängus olid Petrov ja Povjakel 2:0 (21:17, 21:19) üle Sandris Andrejevs/Girts Glazersist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles