Tänak valmistub astuma järgmist sammu tipu poole

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Sardiinia rallil.
Ott Tänak Sardiinia rallil. Foto: Timo Anis

Tänavusel hooajal rohkelt ebaõnne kogenud Ott Tänak valmistub järjekordseks autoralli MM-etapiks. Seekord on ees ootamas Poola ralli, kus eestlane tegi oma eelmise hooaja parima etteaste. Mullu võitis Tänak poolakate juures WRC2 arvestuses, tänavu tahab ta teha seal aga järgmise sammu absoluutse tipu poole.

Tänavuse hooaja kuuest MM-rallist on eestlasel õnnestunud probleemideta lõpuni kihutada kahel juhul, kui ta Rootsis saavutas neljanda ja Portugalis viienda koha. Viimatisel Sardiinia rallil sai Tänakule saatuslikuks probleem käigukastiga, mis tõmbas rallimehe poodiumilootustele kriipsu. Kahel viimasel etapil on Ford väljas olnud uue Fiesta rallimasinaga, millega piloodid on ka aina enam kohanemas.

«Portugalis võtsin ma asju väga rahulikult. Sardiinias julgesin juba veidike rohkem gaasipedaalile vajutada ja see andis meile paar päris head momenti, kus tundsime end hästi,» vaatas Tänak wrc.com-i vahendusel kahele viimasele rallile tagasi. «Poolas üritame teha sammu edasi. Peamegi edasi liikuma sammhaaval, et jõuda absoluutsetele tippmeestele lähemale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles