Venno mängis oma konkurendi üle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno (tagareas) poseerib pärast mängu koos pallitüdrukutega.
Oliver Venno (tagareas) poseerib pärast mängu koos pallitüdrukutega. Foto: CEV

Võrkpallur Oliver Venno on pärast vahepealset mõõnaperioodi tõusmas vanale heale tasemele.

Eilses Meistrite liiga 3:1 (-23, 19, 15, 11) võidumängus Rumeenia klubi Zalau Remati üle tõi VfB Friedrichshafeni diagonaalründaja 6 punkti, lüües 10 tõstest maha pooled ja lisades 1 bloki.

Neli korda servinud Venno eksis ühel katsel, kuid tema ülejäänud pallingud olid tugevad ja aitasid võõrustajatel kergeid punkte saada.

Kolmes esimeses geimis vahetusest sekkunud ja neljandas põhikoosseisu kuulunud Venno konkurent Adrian Gontariu statistilised näitajad polnud nii head. 17 pallist realiseeris ta 6 ja lisas 1 bloki. 15 servil tuli 4 viga.

Suurepärast mängu näitas Friedrichshafeni temporündaja Joao Jose, kes lõi 16 pallist maha koguni 13. Portugali koondislase ja Friedrichshafeni tšehhist sidemängija Lukas Tichaceki koostööd oli lausa lust vaadata.

D-gruppi juhib täisedu 6 punktiga Belchatowi PGE, kes sai kodusaalis 10 500 pealtvaataja ees jagu tiitlikaitsjast Trentino BetClicist 3:0 (29, 18, 22). Järgmise Meistrite liiga mängu peab Friedrichshafen 8. detsembril võõrsil PGEga.

Friedrichshafeni ja Remati mängu saate täispikkuses vaadata SIIT.

D-GRUPP: Belchatowi PGE 6 punkti, VfB Friedrichshafen 4, Trentino BetClic 2, Zalau Remat 0

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles