«Mehed ei nuta»: mida suudab Jaanson poliitikas korda saata?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Jaanson.
Jüri Jaanson. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Täna Kuku raadio eetris olnud saates «Mehed ei nuta» toimus elav arutelu teemal, kas sõudmislegendi Jüri Jaansoni astumine Reformierakonda ja sukeldumine suurde poliitikasse on õige samm.

«Me arvasime ka, et Erki Nool on tore mees ja hakkab spordi eest võitlema, kuid ta ajab suust parteipropagandat. Riigikogus on praegugi endisi atleete, kuid mida need mehed on spordi heaks korda saatnud?» küsis Postimehe spordiosakonna juhataja Peep Pahv.

«Suurem võimalus midagi spordi heaks ära teha oleks Jaansonil kohalikul tasandil – näiteks Pärnu sõudeklubi arengu eest võidelda –, kuid riigikogus muututakse parteiliseks marionetiks,» lisas Pahv.

«Jaanson on sportlaste viimane võimalus. Kui tema ka midagi korda saata ei suuda, siis on minu lootus kadunud,» märkis Jaan Martinson.

«Jaan, sinu optimismiks pole alust. Riigikogus on ennegi sportlasi olnud, kuid julgen öelda, et tänu nendele pole meie spordielus midagi paremaks läinud,» ütles Tarmo Paju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles