Video: Zenjov andis söödu koduklubi võiduväravale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov Qabala särgis.
Sergei Zenjov Qabala särgis. Foto: FK Qabala/Facebook

Eesti jalgpallikoondise ründaja Sergei Zenjov andis eilses Aserbaidžaani karikamängus 83. minuti 2:1 Qabala võiduväravale söödu, lükates nurgalöögi peaga värava ette, kus tiimikaaslane Dodo täpne oli, vahendab Soccernet.ee.

Qabala asus veerandfinaali avamängus Zira vastu 75. minutil Oleksii Gai väravast juhtima, 77. minutil aga Nelson Bonilla viigistas. Viimane sõna jäi siiski võõrsil mänginud Qabalale. Lisaks väravasöödule sai Zenjov protokolli kirja kollase kaardi.

Aserbaidžaani karikavõistlustel selgub veerandfinaalist edasi poolfinaali pääseja kahe mängu kokkuvõttes, korduskohtumine Qabala koduväljakul peetakse 9. märtsil. Kui liigatabelis on Qabala praegu 38 punktiga kolmandal kohal, siis teisel kohal olev Zira on neist kuue punkti kaugusel. Selle veerandfinaalpaari võitja läheb poolfinaalis kokku kas Lankarani Hazari või Bakuu Neftšiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles