Belgia klassikul hukkunud ratturi surma ümber püsib segadus

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antoine Demoitie.
Antoine Demoitie. Foto: SCANPIX

Eelmisel pühapäeval Gent-Wevelgemi ühepäevasõidul kukkunud ja seejärel mootorratta alla jäänud Antoine Demoitié lahkamine näitas, et mootorrattas ei põhjustanud tema surma.

Demoitié kukkus Sainte-Marie-Cappeli linna lähedal tee vasakusse serva, kui sõidetud oli umbes 150 km, ning sai seejärel löögi mootorrattalt, kirjutas Spordipartner.ee.

«Surma põhjustas löök kolju tagaossa, mille tagajärjel tekkis ajuverejooks, kuid patoloog ei saa kinnitada, kas selle põhjuseks oli kukkumine või löök mootorrattalt. Kohtueksperdi hinnangul oli surm vigastuse tõsidust arvestades vältimatu,» ütles advokaat Eric Fouard, hajutades spekulatsioone, et määravaks sai 45 minuti pikkune esmaabi saabumine.

Prantsuse politsei jätkab asja uurimist tunnistajate ülekuulamise ning mootorratta ja jalgratta ülevaatusega, et leida juhtunu kohta uusi üksikasju.

Tagasi üles