Suluseisust löödud värav päästis Cityle viigipunkti

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Agüero
Sergio Agüero Foto: SCANPIX

Manchester City kohtus Inglismaa jalgpalli kõrgliigas väljalangemistsoonis oleva Newcastle Unitediga ning võõrsilt naastakse koju kõigest ühe punktiga.

Manchesteri sinine pool sai ideaalse mängu alguse, kui 14. minutil Aleksander Kolarovi antud karistuslöögist sai pea vahele Argentiina superstaar Sergio Agüero ning palli Newcastle võrku saatis. Kohtunikel jäi märkimata asjaolu, et oma 100. värava Premier League'is löönud Agüero oli söödu hetkel suluseisus, vahendab Soccernet.ee.

Rafael Benitezi hoolealused ennast pärast kaotusseisu jäämist heidutada ei lasknud ning suutsid mängu viigistada 31. minutil, kui Moussa Sissoko eeltöö realiseeris väravaks hollandlane Vurnor Anita.

Manchester City jätkab liigatabelis 61 punktiga kolmandal kohal, edestades mäng vähem pidanud Arsenali kõigest punktiga. Newcastle sai tabelisse punkti juurde, kuid positsioon on endiselt nukker, 29 punktiga hoitakse eelviimast, 19. kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles