Karikafinaali eel jagatakse välja 2000 tasuta karbonaadi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju.
Nõmme Kalju. Foto: Eero Vabamägi

21. mail selguvad Lilleküla staadionil nii meeste kui ka naiste jalgpalli karikavõistluste võitjad. Meelelahutusliku päeva lahutamatuks osaks kujuneb ainulaadne festivaliala, mis avatakse keskpäeval ning varajasi külalisi ootab maitsev üllatus.

Melu saab nautida staadioni kõrvale spetsiaalselt karikafinaalipäevaks püstitaval festivalialal, kus jagub tegevust kõigile sõltumata soost ja vanusest. Lapsi ootavad batuudid ja meisterdamise õpituba, noormängijaid puuriturniir. Samuti on kõigile avastamiseks Päästeameti auto koos tehnikaga. Avatud on ka traditsiooniks saanud jalgpalliturg ning toimub oksjon, lisaks viiakse läbi Triobeti täpsuslöökide võistlus.

Toitlustuse eest hoolitseb Amps, soodsate hindadega on müügil A. Le Coqi joogid. Saaremaa lihatööstus pakub esimesele 2000 külastajale tasuta karbonaadi.

Naiste karikavõistluste finaal Tartu SK 10 Premiumi ja Tallinna FC Levadia vahel algab kell 13. Kolm tundi hiljem, kell 16 pannakse pall mängu meeste Evald Tipneri karikavõistluste finaalis, kus lähevad vastamisi Tallinna FC Flora ja JK Sillamäe Kalev. Pääsmed on eelmüügis Piletilevis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles