Tartu pakkus närvikõdi ja kaotas liidri

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Bigbank.
Tartu Bigbank. Foto: Erik Prozes / Postimees

VÕRKPALL. Eesti, Läti ja Leedu klubisid ühendavas võrkpalli Balti liigas on alati domineerinud Eesti. Ka sel aastal jõudsid nelja parema sekka ehk eeloleval nädalavahetusel peetavale finaalturniirile vaid Maarjamaa meeskonnad, ent palju ei puudunud, et põhiturniiril suurepärases hoos olnud ja selle üsna kindlalt võitnud Tartu Bigbank oleks enda korraldatavalt Final Fourilt eemale jäänud.

Tartu võitis veerandfinaali avamängus põhiturniiri kaheksandat Ozolnieki Poliursi 3:0, ent sai võõrsil sama skooriga kaotuse. Niisiis läks selles paaris ainsana vaja ka otsustavat kolmandat mängu, mille tartlased 3:0 võita suutsid. Samas jäi Tartu juba avageimis ilma oma liidrist, diagonaalründaja Bradley Gunterist, kes väänas tugevalt hüppeliigest. Kaasa ei teinud ka tempomees Meelis Kivisild, kes on hädas seljavaluga.

Tartu meeskonna peatreener Oliver Lüütsepp tõdes pärast kohtumist seda, mida ta enne seeriat oli öelnud – Ozolnieki oli tippvormis. Samas jättis soovida oma meeskonna valmisolek. «Julgen öelda, et mehed mõtlesid, et tuleb lihtsamalt see teine kohtumine. Häälestus ei olnud selline, nagu peaks, kuigi üritasime seda vältida. Iga mees peaks peeglisse vaatama ja mõtlema, kuidas ta end häälestab,» sõnas Lüütsepp. «Ozolnieki tegi ka hea mängu, aga meie mängisime halvasti igas mõttes.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles