Hyundai ralliäss kavatseb M-Sporti sõitjatele hambaid näidata

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: Neis /Eibner-Pressefoto/imago/Eibner

Autoralli maailmameistrivõistlustel kolmandat kohta hoidev Thierry Neuville (Hyundai) sõnas võistlussarja ametlikule koduleheküljele, et annab kahel viimasel etapil endast maksimumi.

Eelmise ehk Hispaania ralli ebaõnne tõttu katkestanud Neuville kaotab punktitabelis liider Sebastien Ogier’le ja Ott Tänakule (mõlemad M-Sport) vastavalt 38 ja ühe silmaga. Kaks nädalat tagasi vihjas Neuville, et tiitlit pole enam võimalik püüda, kuid eeloleval nädalavahetusel sõidetaval Walesi rallil teeb belglane kõik endast oleneva, et konkurente survestada. «Meid tabas Hispaanias karm tagasilöök, kuid oleme valmis edasi võitlema,» rääkis Neuville.

Ta lisas: «Ma olen mõnel korral (Walesis – toim) saavutanud poodiumikoha. Suurel kiirusel metsa vahel kihutades, mõnikord pimedas, on lihtsalt uskumatu. Ma kavatsen pingutada hooaja lõpuni,» rääkis Neuville.

Mullu saavutas Neuville Walesi rallil just Ogier’ ja Tänaku järel kolmanda koha ning seetõttu on Hyundai tiimipealik Michel Nandan eeloleva ralli suhtes optimistlik. «Thierry eelmise hooaja poodium annab meile hea tunde ka selleks aastaks,» ütles Nandan ning lisas, et belglase meeskonnakaaslased Hayden Paddon, Andreas Mikkelsen ja Dani Sordo on samuti head minekut näidanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles