Superõhtu sai kurva lõpu: Rootsi fänn peksti Venemaal vaeseomaks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootslased lustisid pärast Mehhiko alistamist Jekaterinburgis, kuid ühele neist õhtu nii rõõmsalt ei lõppenud.
Rootslased lustisid pärast Mehhiko alistamist Jekaterinburgis, kuid ühele neist õhtu nii rõõmsalt ei lõppenud. Foto: THOMAS JOHANSSON / AFP / SCANPIX

Purjus venelane kolkis eile õhtul Jekaterinburgi kesklinnas Rootsi jalgpallifänni niivõrd karmilt, et too pidi tükk aega verisena meedikute abi ootama.

Rootsi koondis alistas eile mäletatavasti hiilgavas stiilis 3:0 Mehhiko ja tagas grupi võitjana pääsu 1/8-finaali. Kuid ühele kollases fännisärgis külalisele lõppes ilus õhtu nukralt.

Vene väljaannete ura.ru ja Sport-Ekspress kirjeldusel väljus vene keelt kõnelev purupurjus meesterahvas kesklinna restoranist ja ründas ühtäkki kõnealust rootslast. Väidetavalt ei viidanud miski, et kallaletung olnuks mingilgi moel provotseeritud.

Pealtnägijate kinnitusel üritasid mitmed möödujad verise peaga maas lamanud rootslast esmalt aidata, kuni lõpuks saabus sündmuskohale kiirabi. Ohver kosus aja möödudes niivõrd, et oli suuteline omal ajal kiirabiautosse kõndima. Ta toimetati haiglasse.

Jekaterinburgi staadionil Rootsi – Mehhiko kohtumise eel, ajal ega järel ühtegi korrarikkumist ei fikseeritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles