Kink: ma pole kunagi narkootikume näinud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink
Tarmo Kink Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise ründaja Tarmo Kink lükkab ümber tema kohta käivad kuulujutud, nagu oleks ta kõva peomees ja tarbiks ohtralt joovastavaid aineid.

«Kui keegi räägib, et ma panen narkot, siis see mind ei morjenda. Ma ei ole kunagi narkootikume näinud ja alkoholi tarbin üliharva,» kinnitas Kink ajakirjale Kroonika.

Inglismaa esiliiga meeskonna FC Middlesbrough ründaja andis mõista, et õige pea võib teda oodata klubivahetus. «Ma ei saa aru. Ma teen hea mängu ega saa platsile. Teen uuesti hea mängu ja jälle ei saa platsile. Kaua võib ennast tõestada. Kui võimalust ei anta, tuleb otsida muutusi,» rääkis Kink.

Kui välja arvata napp mänguaeg, on Kink oma eluga Inglismaal rahul. Talle on seltsiks modellist tüdruksõber Elys, kellega nad kohtusid juba põhikooli ajal Tallinna 8. keskkoolis.

25-aastase Kingi elu polnud aga lapsepõlves sugugi nii roosiline. «Elasin Heina tänaval koos perega. Ühel päeval põles maja maha. Keegi otsustas tule otsa panna, või jäi keegi naaberkorteris magama,» meenutas Kink. «Seejärel saime väikese korteri Sõle tänaval. Ega ma väga headest oludest pärit ole. Isa suri mul varakult, jalgpalli juurde tõi mind kasuiksa Aivar Tiidus, kes oli Tallinna jalgpallikooli treener.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles