Postimees ja Kanal 12 hakkavad näitama NBAd (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Los Angeles Lakersi värske täiendus LeBron James. FOTO: Harry How/Getty Images/AFP/Scanpix
Los Angeles Lakersi värske täiendus LeBron James. FOTO: Harry How/Getty Images/AFP/Scanpix Foto: Harry How

Maailma tugevaima korvpalliliiga NBA kohtumised jõuavad algavast hooajast otsepildis ja eestikeelse kommentaariga Eesti televaatajateni, sest AS Eesti Meedia omandas vastavad ülekandeõigused.

Kanal 12 ja Postimees hakkavad NBA kohtumisi näitama igal pühapäevaõhtul. Ülekannete algusaeg on mõne erandiga 22.30 ehk Eesti televaataja jaoks igati mõistlik. Esimene mäng on kavas pühapäeva, 21. oktoobri hilisõhtul, kui tund pärast südaööd algab otseülekanne kohtumiselt Cleveland Cavaliers – Atlanta Hawks.

NBA põhihooaeg algab 16. oktoobril ja kestab 10. aprillini. Tiitlikaitsjana läheb väljakule Golden State Warriors, kes on neli hooaega järjest kohtunud finaalis Cleveland Cavaliersiga ja võitnud neist duellidest kolm (2015, 2017 ja 2018). Cavaliersi võimalused tänavugi finaali jõuda on aga oluliselt väiksemad, sest meeskonna staarmängija LeBron James lahkus ja liitus Los Angeles Lakersiga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles