Lindpere pikendab Red Bullsiga mitme aasta võrra lepingut?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere New York Red Bullsi särgis.
Joel Lindpere New York Red Bullsi särgis. Foto: SCANPIX

New York Red Bullsi jalgpalliklubi soovib pikendada lepingut Joel Lindperega, kuid seni ei ole seda siiski tehtud. Teatavasti on eestlane avaldanud soovi Euroopasse siirduda.

 

New York Post kirjutab, et Lindpere kohtub järgmisel nädalal klubi peamänedžeri Erik Soleriga. Teatavasti sõlmis Lindpere 2010. aastal klubiga 2+1 aasta pikkuse lepingu ning seega võib klubi soovi korral eestlase ka algavaks hooajaks enda ridadesse jätta.

Siiski soovib Red Bulls sõlmida poolkaitsjaga pikemat lepingut ning New York Posti andmetel võib eestlane olla isegi sellest huvitatud, kuid seda vaid palgatõusu puhul.

«Olen kaks aastat Red Bullsis mänginud ja nad ei soovi minust loobuda. Mul on olnud siin head ajad ja kui kõik läheb hästi, siis võin siin ka jätkata. Kui kõik ei laabu, siis võin ka lahkuda,» sõnas Lindpere.

Väidetavalt leiab Soleri ja Lindpere kohtumine aset juba esmaspäeval või teisipäeval.

«Ma ei ole veel millelegi alla kirjutanud. Tulin tagasi ja meil on oma kokkulepe ning nüüd on näha, mis sellest saab. Loodetavasti saab järgmisel nädalal kõik selgeks,» lisas poolkaitsja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles